Trei vedete s-au întors la antrenamentele Barcelonei

Trio-ul Frenkie de Jong, Ousmane Dembele şi Pedri a revenit la antrenamente, înainte de meciul decisiv cu Atletico Madrid.

1895 afișări
Imaginea articolului Trei vedete s-au întors la antrenamentele Barcelonei

Trei vedete s-au întors la antrenamentele Barcelonei

Clubul Blaugrana se apropie de primul titlu de campionat din ultimii trei ani, însă ultimele rezultate din La Liga au fost vizibil influenţate de o serie de absenţe ale unor jucători de bază.

Toţi cei trei titulari ai Barcelonei s-au confruntat cu perioade prelungite de recuperare. Dembele s-a accidentat la sfârşitul lunii ianuarie, Pedri la mijlocul lunii februarie, iar De Jong chiar înainte de pauza internaţională de luna trecută. Deşi toţi trei au revenit pe terenul de antrenament, nu a fost anunţată o dată oficială de revenire.

Cu toate acestea, este posibil ca atât De Jong, cât şi Pedri să fie prezenţi în meciul dintre Blaugrana şi Atletico Madrid, ocupanta locului trei, din acest weekend, potrivit AS.

Revenirea trio-ului vine într-un moment important pentru echipa lui Xavi. Barcelona este fără victorie în ultimele trei meciuri şi nu a marcat timp de aproape 400 de minute în toate competiţiile.

Între timp, infirmeria clubului l-a mai primit în grijă şi pe mijlocaşul secund Sergi Roberto, care va fi indisponibil până la şase săptămâni , ceea ce nu face decât să fie şi mai presantă nevoia de întăriri.

Pedri şi De Jong par a fi pe cale să revină pentru meciul de sâmbătă, în timp ce Dembele ar putea avea nevoie de o săptămână în plus pentru a se acomoda din nou în echipă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
barcelona,
pedri,
dembele

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici