Tribunalul va judeca pe 7 noiembrie cererea de înlocuire a administratorului judiciar al FC Rapid

Tribunalul Bucureşti va judeca la 7 noiembrie cererea de înlocuire a administratorului judiciar al FC Rapid, Cristina Andronache, depusă de acţionarul majoritar Valerii Moraru, a anunţat, la finalul termenului de vineri, preşedinta completului de judecată în dosarul de insolvenţă al clubului.

81 afișări
Imaginea articolului Tribunalul va judeca pe 7 noiembrie cererea de înlocuire a administratorului judiciar al FC Rapid

Tribunalul va judeca pe 7 noiembrie cererea de înlocuire a administratorului judiciar al FC Rapid (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

Andronache a declarat, la finalul termenului de vineri, de la Tribunalul Bucureşti, că activitatea ei este apreciată de fotbaliştii rapidişti şi de alte persoane din cadrul clubului, în ciuda faptului că nu mai este "dorită" de cei de la "birouri'.

"Procedura merge mai departe, cel puţin până în 7 noiembrie, când se va judeca cererea de înlocuire a mea din funcţia de administrator judiciar. Dinspre birouri e adevărat că nu mai dorită, însă semnalele pe care le am din partea multor oameni, inclusiv din partea jucătorilor, şi a altor persoane aflate în cadrul societăţii, mă motivează să merg mai departe. Încerc să duc totul până la capăt. Dacă instanţa va decide că nu mi-am făcut treaba e simplu, se va întâmpla lucrul acesta, dar de plecat eu voi pleca doar când va spune judecătorul, chiar dacă vor fi opinii şi ale unei părţi dezinformate că ar trebui să plec din alte motive. Aici nu există demisie, va fi o hotărâre a judecătorului în sensul acesta", a afirmat Andronache.

Valerii Moraru se află în conflict cu administratorul judiciar Cristina Andronache de aproximativ o lună, după ce aceasta a dezvăluit faptul că omul de afaceri nu a investit niciun ban în club de la preluarea pachetului majoritar de acţiuni.

Clubul giuleştean se află în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012. Tribunalul Bucureşti a admis cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus atunci de George Copos, numind-o ca administrator judiciar pe Cristina Andronache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici