Trică: Dacă pleacă valorile din ţară avem titlul asigurat trei-patru ani

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Eugen Trică, a declarat miercuri că "feroviarii" vor câştiga titlul în următorii trei-patru ani în cazul în care Steaua sau Rapid vor continua să-şi vândă jucătorii da valoare.

14 afișări
Imaginea articolului Trică: Dacă pleacă valorile din ţară avem titlul asigurat trei-patru ani

Trică: Dacă pleacă valorile din ţară avem titlul asigurat trei-patru ani

Chestionat în legătura cu plecările lui Dică la Catania şi Săpunaru la FC Porto, Eugen Trică, spune că aceste transferuri o avantajează pe CFR Cluj. "Va fi mai uşor pentru noi. Dacă pleacă valorile din ţară, avem titlul asigurat trei-patru ani. Să plece toţi. Nu e treaba mea dacă găsesc ei soluţii să suplinească aceste vânzări de jucători", a declarat Trică.

Mijlocaşul campioanei consideră că rezultatele din jocurile amicale nu sunt relevante. "Urmează acum şi meciurile amicale şi sperăm să reuşim să punem în practică ce am lucrat la antrenamente. Indiferent cu cine jucăm în amicale, important e să practicăm un fotbal de calitate. Rezultatele nu sunt atât de importante, dar dacă jucăm bine vor veni şi rezultatele", a afirmat Eugen Trică.

Decarul clujenilor spune că CFR e mai puternică decât în sezonul trecut după transferurile reuşite în această. "CFR e mult mai puternică decât anul trecut prin transferurile făcute. Au venit jucători de valoare. Suntem acoperiţi pe fiecare post, e concurenţă mare. Nu ne rămâne decât să muncim la antrenamente şi să demonstrăm când intrăm în teren că avem o echipă puternică. Concurenţa e foarte mare şi e benefică pentru că fiecare încearcă la antrenamente şi jocuri să demontreze că merită un loc în echipă", a precizat Trică.

Eugen Trică şi-a prelungit contractul cu CFR cu încă doi ani şi consideră că CFR poate termina grupele Champions League pe poziţia a treia pentru a se califica în primăvară Cupei UEFA. "Da, mi-am prelungit contractul pe încă doi. Cât voi sta aici, cu siguranţă, voi încerca să mai iau două titluri. În primul rând aşteptăm să înceapă camnpionatul. Ne gândim şi la Liga Campionilor, dar asta e altă mâncare de peşte. Nu e important cu cine vom juca, important e că suntem în Liga Campionilor. E posibil să terminăm pe locul trei. Pentru asta luptăm. Cu o victorie şi un egal acasă şi o remiză în deplasare, eu zic că locul trei e asigurat", a conchis mijlocaşul CFR-ului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici