Tricolorele remizează pe Arcul de Triumf, 0-0, în compania Slovaciei, în Liga Naţiunilor

Echipa naţională de fotbal feminin a României a remizat vineri seara, scor 0-0, pe Stadionul Arcul de Triumf, în confruntarea cu naţionala similară a Slovaciei, într-un meci contând pentru Grupa a 2-a a Ligii B, din Liga Naţiunilor.

238 afișări
Imaginea articolului Tricolorele remizează pe Arcul de Triumf, 0-0, în compania Slovaciei, în Liga Naţiunilor

Tricolorele remizează pe Arcul de Triumf, 0-0, în compania Slovaciei, în Liga Naţiunilor

Prima ameninţare serioasă a porţii slovacelor s-a derulat în minutul 22, când Goder a şutat peste poartă, după lovitura liberă executată de Vătafu.

În minutul 36, Meluţă a încercat să surprindă portarul advers cu un şut centrare, reţinut uşor de Korenciova.

La aproximativ 5 minute după reluarea jocului, Cristina Carp a trimis cu capul pe centrul porţii, după centrarea Laurei Rus, însă mingea a fost pe direcţia portarului.

În minutul 80, Mikolajova a avut cea mai mare ocazie a meciului, şutul ei din afara careului nimerind bara transversală şi revenind apoi cu noroc la portarul Camelia Ceasar.

Ultima fază notabilă de joc a avut loc în minutele suplimentare, când Cristina Carp a şutat neinspirat de la mare distanţă, pe lângă poartă.

România rămâne fără victorie în grupa a 2-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, după ce anterior, elevele lui Cristian Dulca au fost învinse de Croaţia, scor 1-2, şi de Finlanda, scor 0-1.

Cu un singur punct din 3 meciuri, tricolorele sunt pe ultimul loc în grupă, urmând să joace următorul meci tot cu Slovacia, în deplasare la Senec, pe 31 octombrie.

Pe primul loc se află Finlanda, cu maximum de 9 puncte, urmată de Slovacia, cu 4 puncte şi Croaţia cu 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici