„Tricolorii” U20 şi-au aflat programul din următoarea ediţie a Elite League

Naţionala de fotbal U20 a României va participa pentru a patra oară consecutiv la Elite League. În ediţia 2024-2025 a competiţiei, România va întâlni Germania, Anglia, Italia, Cehia, Portugalia, Turcia şi Polonia.

43 afișări
Imaginea articolului „Tricolorii” U20 şi-au aflat programul din următoarea ediţie a Elite League

„Tricolorii” U20 şi-au aflat programul din următoarea ediţie a Elite League

Federaţia Română de Fotbal a anunţat pe site-ul său, joi, programul naţionalei U20 în următoarea ediţie a Elite League.

În luna martie, reprezentativa U20 va încheia actuala ediţie de Elite League cu două meciuri pe teren propriu, la Târgovişte, în compania Italiei şi Poloniei. Următorul sezon al competiţiei, al patrulea consecutiv pentru naţionala României, va debuta în luna septembrie şi se va încheia în martie 2025.

Turneul, care reuneşte opt selecţionate U20 de pe continent, a debutat în sezonul 2017-2018. Această competiţie urmăreşte să le ofere o experienţă internaţională jucătorilor care fac tranziţia de la nivel U19 spre naţionala de tineret.

Norvegia nu va participa în următoarea ediţie, locul acesteia fiind luat de reprezentativa Turciei.

Programul ”tricolorilor” U20 este următorul:

5 septembrie: România – Germania

10 septembrie: Anglia – România

10 octombrie: Cehia – România

14 noiembrie: România – Portugalia

19 noiembrie: Italia – România

21 martie: Polonia – România

24 sau 25 martie: Turcia – România

În cele cinci meciuri disputate până acum în ediţia 2023-2024 a Elite League, România U20 a bifat două victorii (2-0 cu Cehia şi Anglie) şi trei înfrângeri (1-2 cu Portugalia, 0-5 cu Norvegia şi 0-1 cu Germania).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici