Trofeul Cupei Spaniei câştigat de Real Madrid, spart în zece bucăţi în timpul defilării - VIDEO

Trofeul Cupei Spaniei a fost distrus, joi noapte, în timp ce jucătorii echipei Real Madrid se îndreptau spre Piaţa Cibeles într-un autocar descoperit, fiind scăpat din mână de fundaşul Sergio Ramos şi strivit sub autobuz, informează presa spaniolă.

195 afișări
Imaginea articolului Trofeul Cupei Spaniei câştigat de Real Madrid, spart în zece bucăţi în timpul defilării  - VIDEO

Trofeul Cupei Spaniei câştigat de Real Madrid, spart în zece bucăţi în timpul defilării - VIDEO

Jucătorii proaspăt câştigători ai Cupei Spaniei, după ce au învins FC Barcelona, scor 1-0, în finala de la Valencia, au ajuns la Madrid la ora locală 03.35, apoi au mers la Stadionul Santiago Bernabeu, unde s-au urcat într-un autobuz decapotabil şi au plecat către Piaţa Cibeles.

Incidentul s-a produs la ora 04.15, în momentul în care fotbaliştii madrileni prezentau trofeul miilor de fani aflaţi pe traseu. Sergio Ramos a scăpat cupa din mână, iar aceasta a căzut în faţa autocarului, care a trecut peste ea. Potrivit El Mundo, trofeul a fost spart în zece bucăţi.

Presa spaniolă mai scrie că gruparea Real Madrid a anulat o şedinţă foto cu trofeul, programată vineri.

Formaţia Real Madrid a învins, cu scorul de 1-0, după prelungiri, echipa FC Barcelona, miercuri, pe stadionul Mestalla din Valencia, şi a câştigat Cupa Regelui pentru a 18-a oară în istorie şi pentru prima oară din 1993. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristian Ronaldo, în minutul 102.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici