Trofeul Ligii Campionilor a ajuns la Bucureşti - FOTO

Trofeul Ligii Campionilor a ajuns, joi, la Bucureşti, acesta fiind expus la Liceul cu Program Sportiv "Mircea Eliade", unde aproximativ o sută de copii s-au pozat alături de el.

181 afișări
Imaginea articolului Trofeul Ligii Campionilor a ajuns la Bucureşti - FOTO

Trofeul Ligii Campionilor a ajuns la Bucureşti (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Vineri, trofeul va fi amplasat în Piaţa George Enescu din Capitală.

"Venirea acestui trofeu cred că este un stimul pentru micuţii care vor să facă fotbal. O cupă mai importantă ca aceasta nu există. A venit cel mai mare trofeu de pe planeta noastră", a spus ambasadorul în România al trofeului, Miodrag Belodedici, primul jucător din lume câştigător al competiţiei cu două echipe diferite, Steaua Bucureşti (1986) şi Steaua Roşie Belgrad (1991).

Miodrag Belodedici a declarat că uneori nu îi vine să creadă că a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni.

"Eu am trecut prin chinuri şi bucurii de două ori, incredibil. Nu pot să înţeleg nici eu. Acum văd şi eu ce importanţă li se dă fotbaliştilor care au câştigat trofeul acesta. Îmi aduc aminte semifinala cu Anderlecht, cea cu Bayern Munchen, când eram la Steaua Roşie Belgrad. Eu nu ştiu dacă după ce am câştigat cu Steaua Roşie am luat cupa şi am ridicat-o. Eram foarte, foarte obosit. După meci au anunţat că sunt primul jucător care a câştigat trofeul cu două echipe diferite, habar nu aveam. Mie mi s-a împlinit visul copilăriei. Când jucam fotbal în satul meu, visam să joc la Milan", a completat Belodedici.

Miodrag Belodedici a menţionat, în glumă, că dacă se afla în lotul Stelei la finala din 1989 cu AC Milan, gruparea bucureşteană ar fi pierdut doar cu 0-2 şi nu cu 0-4.

Trofeul Ligii Campionilor, prezentat de UniCredit, a sosit în România la 30 septembrie în Timişoara, acesta mai trecând prin Cluj-Napoca şi Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici