Trofeul Ligii Campionilor a fost stricat. Trei angajaţi ai Chelsea au rupt un mâner al cupei

Trei angajaţi ai clubului Chelsea Londra au fost suspendaţi deoarece au stricat un mâner al trofeului Ligii Campionilor în timp ce se fotografiau cu această cupă

184 afișări
Imaginea articolului Trofeul Ligii Campionilor a fost stricat. Trei angajaţi ai Chelsea au rupt un mâner al cupei

Trei angajaţi de la Chelsea, suspendaţi după ce au stricat un mâner al trofeului LC (Imagine: AFP / Liga Campionilor)

Unul din mânerele trofeului s-a desprins atunci când cei trei, membri ai personalului de pază de la stadionul Stamford Bridge, s-au fotografiat pentru a se lăuda prietenilor. Incidentul a avut loc în afara orelor de program ale celor trei angajaţi. Deşi mânerul a fost readus în poziţia normală, un membru al stafului a observat defectul în ziua următoare şi a anunţat oficialii clubului, informează Daily Mail.

Trofeul a fost dus imediat la un atelier din Londra pentru a fi reparat.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat Liga Campionilor pentru prima oară în istorie, în urma victoriei pe care a obţinut-o, în data de 19 mai, la Munchen, în faţa echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), după executarea loviturilor de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici