Trofeul Ligii Campionilor va fi expus pentru prima dată în Brazilia

Trofeul care se acordă echipei câştigătoare a Ligii Campionilor va fi expus pentru prima dată în ţări din America Latină, în Brazilia, Argentina, Chile şi Mexic, pentru promovarea acestei competiţii, informează site-ul estadao.com.br.

1 afișare
Imaginea articolului Trofeul Ligii Campionilor va fi expus pentru prima dată în Brazilia

Trofeul Ligii Campionilor va fi expus pentru prima dată în Brazilia

Directorul de marketing al UEFA, Philippe Le Floc'h, a explicat de ce va fi expus trofeul în aceste ţări. "Liga Campionilor este o marcă internaţională care atrage jucători din toată lumea, mulţi dintre ei fiind din America Latină. În faza grupelor sezonului 2007-2008 al Ligii Campionilor au fost înregistraţi 85 de jucători brazilieni", a spus Le Floc'h.

Philippe Le Floc'h a precizat că organizatorii Ligii Campionilor au dorit să le mulţumească oamenilor din America Latină pentru pasiunea lor pentru această competiţie. "Liga Campionilor este populară în America Latină iar posibilitatea vederii de aproape a faimosului trofeu este oportunitatea oamenilor de aici să împărtăşească magia Ligii Campionilor", a mai spus Le Floc'h.

Trofeul va fi prezentat în Brazilia în oraşele Sao Paolo, 16-17 februarie, şi Rio de Janeiro, 22-23 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici