Trombeta: E o victorie importantă pentru moralul echipei

Antrenorul italian al echipei CFR Cluj, Maurizio Trombeta, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că victoria obţinută în faţa formaţiei Farul Constanţa, scor 3-0 (2-0), în etapa a VIII-a a Ligii I, este importantă pentru moralul jucătorilor săi.

37 afișări
Imaginea articolului Trombeta: E o victorie importantă pentru moralul echipei

Trombeta: E o victorie importantă pentru moralul echipei (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt fericit, pentru că băieţii au demonstrat că pot să aibă încredere în ei. E o victorie importantă pentru moralul echipei, pentru că ne aşteaptă meciuri grele. Mai avem cinci zile care sunt suficiente pentru meciul cu Steaua. Pe mine mă interesează să rezolv problemele cu Cadu şi Peralta, sper să nu fie nimic grav la Cadu. Peralta a făcut contractură musculară. Nu din cauza rezultatului de la Roma jucăm bine. Am făcut-o şi la Bistriţa, şi la Roma şi astăzi, cu Farul. Am câştigat cu 3-0, deci putem spune că eschipa este în formă", a spus Trombeta.

Formaţia CFR Cluj s-a impus, duminică, în faţa echipei Farul Constanţa, cu scorul de 3-0 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I şi a urcat pe locul al cincilea în clasament, cu 14 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici