Trombetta: Am arătat că avem valoare de Liga Campionilor

Antrenorul CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, miercuri, după meciul cu AS Roma, scor 1-3, din grupa A a Ligii Campionilor, în urma căruia echipa sa a fost eliminată din cupele europene, că formaţia sa a arătat că merită să joace în această competiţie, evoluând de la egal la egal cu italienii.

9 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Am arătat că avem valoare de Liga Campionilor

Trombetta: Am arătat că avem valoare de Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am încheiat grupa la fel cum am început-o, dar am arătat şi acum că avem valoare de Liga Campionilor, că merităm să fim aici. Nu cred că s-a văzut pe teren o diferenţă de două goluri. N-am avut noroc, Roma a făcut 2-0 fără să aibă vreo acţiune. Am încercat să jucăm, am avut ocazii prin Kone, Trică, am revenit în joc, dar în afară de noroc, Roma e obişnuită să joace în Europa şi a arătat că e o echipă mare. Când ai ocazii mari şi nu marchezi, dar iei goluri fără ca adversarii să facă nimic, în Liga Campionilor pierzi", a spus Trombetta la Pro TV.

Antrenorul italian a menţionat că a crezut într-un rezultat bun chiar şi la scorul de 1-2. "Am revenit în joc, am avut şanse, dar apoi am căzut. Din păcate, visul european s-a terminat aici. Am încercat să ajungem măcar în Cupa UEFA. Sunt mândru de jucătorii mei, au arătat că au valoare de această grupă strânsă, mult mai echilibrată decât se aştepta toată lumea", a comentat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici