Trombetta: Am câştigat cu greu, dar meritat

Antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, joi seară, după victoria, cu scorul de 1-0, din meciul cu Sportul Studenţesc, din optimile de finală ale Cupei României, că formaţia clujeană a câştigat această partidă cu greu, dar meritat.

9 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Am câştigat cu greu, dar meritat

Trombetta: Am câştigat cu greu, dar meritat (Imagine: Mediafax Foto)

"Am câştigat această partidă cu greu, dar meritat. Am avut două bare şi mă bucur că nu au fost incidente şi nu avem niciun accidentat după acest joc. Pot să spun că mă aşteptam la o replică bună a Sportului. Mi-a plăcut mult Sportul, este o echipă care stă bine în teren, cu jucători tineri şi care au reuşit să pună multă presiune în ultimele minute. Bineînţeles că pentru noi Cupa este un obiectiv important, dar ne luptăm şi în campionat. Nu cred că am avut probleme majore în această seară. A fost un meci la mijlocul săptămânii şi urmează şi alte partide grele pentru noi", a spus Trombetta.

Maurizio Trombetta a precizat că nu l-a pedepsit pe portarul Eduard Stăncioiu neconvocându-l pentru meciul cu Sportul: "Nu l-am pedepsit pe Stăncioiu, pentru că nu a fost singurul care a greşit în meciul cu Braşov. Şi la fel ca şi alţi jucători, el este unul dintre titularii din meciurile de campionat şi din Liga Campionilor".

Tehnicianul a afirmat că toţi jucătorii săi sunt obligaţi să evolueze la capacitate maximă. "Toţi jucătorii nmei sunt obligaţi să dea maximum pentru echipă, doar aşa putem face faţă pe trei fronturi. Nu contează că astăzi am folosit jucători care au evoluat mai puţin, indiferent de situaţie ei trebuie să dea totul. Prette e un jucător de la care speram să înscrie, însă îmi pare rău că nu a reuşit", a adăugat Trombetta.

Maurizio Trombetta a menţionat că, în ciuda diferenţei de nouă puncte faţă de liderul Ligii I, Dinamo, obiectivul echipei CFR Cluj rămâne câştigarea titlului. "Diferenţa de nouă puncte faţă de lider este un stimulent suficient pentru jucătorii mei, nu cred că ar trebui să le spun mai multe motive pentru care să lupte. Obiectivul nostru rămâne tot câştigarea titlului, e adevărat că e greu cu cele nouă puncte în spate, dar acesta rămâne obiectivul nostru", a explicat Trombetta.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sportul Studenţesc, într-un meci din optimile competiţiei, disputat pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici