Trombetta: Am făcut un joc bun, mai mult nu puteam obţine

Antrenorul italian Maurizio Trombetta a declarat, marţi seara, la Sport.ro, după ce formaţia sa, CFR Cluj, a pierdut la Londra, scor 1-2, în faţa echipei engleze Chelsea, că elevii săi au avut o prestaţie remarcabilă.

14 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Am făcut un joc bun, mai mult nu puteam obţine

Trombetta: Am făcut un joc bun, mai mult nu puteam obţine (Imagine: Mediafax Foto)

Maurizio Trombetta a spus că este mulţumit de prestaţia elevilor săi, care au dat maximum din ce pot arăta la acest nivel: "Am făcut o partidă bună. Cu siguranţă, a fost o experienţă utilă pentru echipă. Nu am avut maturitatea necesară pentru a obţine mai mult, dar este clar că meciurile din Liga Campionilor sunt bune pentru viitorul acestei echipe. Trică a fãcut, per total, o partidă bună, chair dacă a pierdut mingea la mijlocul terenului, la faza în urma căreia englezii au marcat al doilea gol."

Referitor la viitorul său pe banca tehnică a grupării ardelene, Trombetta a declarat: "Nu ştiu ce se va întâmpla de mâine. Ne odihnim în această seară şi mâine voi sta de vorbă cu oamenii din conducerea clubului".

Citeşte şi

CFR Cluj a pierdut meciul cu Chelsea Londra, scor 1-2

AFP: Chelsea a reuşit o calificare "în durere" în faţa unei curajoase echipe CFR Cluj

AS Roma a învins Girondins Bordeaux, scor 2-0

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici