Trombetta: Am pierdut o partidă deosebit de importantă

Antrenorul italian al formaţiei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, marţi, la finalul partidei cu Girondins Bordeaux, scor 1-2, că echipa sa a pierdut o partidă deosebit de importantă, transmite trimisul MEDIAFAX.

4 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Am pierdut o partidă deosebit de importantă

Trombetta: Am pierdut o partidă deosebit de importantă

"Am pierdut o partidă deosebit de importantă. Cred că un egal era meritat în opinia mea. Am primit două goluri din două faze fixe ceea ce mă îngrijorează. Sunt mulţumit de dorinţa şi determinarea jucătorilor care au luptat până în ultimul minut. Am luat gol din fază fixă în minutul şase fără să atingem mingea la acea fază. E trist, e o greşeală de echipă. A mai fost doar o acţiune a lui Bordeaux în prelungiri. În aceste condiţii binenţeles că sunt nemulţumit", a spus Trombetta.

Tehnicianul italian a afirmat că absenţele lui Trică şi Didi s-au simţit. "Din păcate, am avut ghinion. Tony la genunchi, nu ştiu exact de ce este vorba, iar De Sousa a suferit o leziune la nas, poate chiar o fractură. Sunt doi apărători foarte importanţi care probabil vor lipsa etapa viitoare. Absenţele lui Trică şi Didi au contat. E oarecum normal să avem accidentări în această perioada avansată din sezon", a precizat Trombetta.

Trombetta consideră că CFR nu a pierdut toate şansele de a accede în primăvara europeană: "Mai sunt încă două partide, şase puncte în joc. E vorba de Roma şi Chelsea, chiar echipele cu care am făcut puncte, urmează să vedem dacă putem să mai obţinem puncte".

Antrenorul clujenilor s-a declarat impresionat de forţa de joc a formaţiei din Bordeaux. "M-a impresionat echipa Bordeaux, nu doar un singur jucător. Nu a fost doar un atacant, Gourcuff sau altul, e Liga Campionilor şi fiecare echipă are mulţi jucători puternici. Bordeaux în acest moment a doua echipă din Franţa. Nu e vorba de faptul că sunt mai buni ca Chelsea sau Roma, am jucat noi mai slab", a spus Trombetta.

Tehnicianul italian a afirmat că aştepta mai mult de la jucătorii săi. "M-am aşteptat la mai mult de la toţi jucătorii, nu neapărat de la mijlocaşi. Jucătorii mei au dat totul astăzi şi e normal să mai existe greşeli când eşti condus. Jucăm foarte mult, avem partide des. Cele mai multe sunt la un nivel înalt. E greu să obţinem rezultate bune în toate jocurile, se întâmplă să mai şi greşeşti", a precizat Trombetta.

Echipa CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), de formaţia franceză Girondins Bordeaux, într-un meci din etapa a IV-a a grupei A a Ligii Campionilor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici