Trombetta: Cunosc importanţa funcţiei, dar am avantajul că îi cunosc pe jucători

Noul antrenor al echipei CFR Cluj, italianul Maurizio Trombetta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că este conştient de importanţa funcţiei pe care o preia, dar crede că faptul că îi cunoaşte deja pe jucători va constitui un avantaj .

13 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Cunosc importanţa funcţiei, dar am avantajul că îi cunosc pe jucători

Trombetta: Cunosc importanţa funcţiei, dar am avantajul că îi cunosc pe jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Cunosc importanţa funcţiei pe care am primit-o. Eu sunt un antrenor foarte orgolios. E o încărcătură mare, o responsabilitate la fel de mare pentru mine. În noua mea funcţie am avantajul că îi cunosc pe jucători de două luni, de când am venit la echipă, şi e important să cunosc valoarea lotului, care nu este aceea arătată în ultimele meciuri. Va fi o muncă grea şi trebuie să se simtă o diferenţă în raport cu ceea ce a arătat echipa până acum. Nu voi putea face mult fizic, nu voi face mari modificări în echipă, dar important e ca rezultatele să apară", a spus Trombetta.

Maurizio Trombetta a precizat că are timp suficient pentru a pune la punct echipa până la următorul meci, cel cu Gloria Bistriţa, programat peste două săptămâni, în cadrul etapei a VII-a a Ligii I. "E o perioadă foarte scurtă până la primul meci. Din punct de vedere tactic, cele două săptămâni sunt suficiente. Echipa a fost prea nervoasă şi nu mi-a plăcut lipsa de reacţie colectivă. Aş fi vrut acum ca Andone să facă această conferinţă de presă de pe primul loc, cu 18 puncte. Aş fi fost foarte fericit", a spus Trombetta.

Maurizio Trombetta, în vârstă de 45 de ani, a fost instalat oficial, luni, în funcţia de antrenor principal la CFR Cluj, în locul lui Ioan Andone, căruia i-a fost secund în ultimele două luni. Trombetta a mai fost secundul tehnicienilor italieni Francesco Guidolin şi Giovanni Galeone la echipele Udinese, Perugia, Napoli, Bologna şi Ancona.

 

Ioan Andone a fost demis, la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de CFR Cluj în acest început de campionat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici