Trombetta: Jucătorii mei pot produce un miracol cu AS Roma

Antrenorul CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că are încredere în echipa sa, aflată într-o continuă creştere, şi speră într-un miracol în meciul cu AS Roma din etapa a cincea a grupei A a Ligii Campionilor, transmite trimisul MEDIAFAX.

10 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Jucătorii mei pot produce un miracol cu AS Roma

Trombetta: Jucătorii mei pot produce un miracol cu AS Roma (Imagine: Mediafax Foto)

"Partidă deosebit de importantă, avem unele dubii în privinţa lui Culio şi Gabi Mureşan, după antrenamentul oficial voi hotărî dacă mă bazez pe ei. Sper să-i recuperăm pe amândoi, la Culio e o accidentare mai uşoară şi probabil va juca. Am jucat la Roma cu o echipă care avea o serie de accidentaţi şi traversa o perioadă mai dificilă. Era normal ca Roma să-şi revină, e o echipă mare, noi am jucat 16 partide în două luni şi asta se simte. Îmi fac treaba cu echipa, nu mă gândesc la plecare, din prima zi postul meu a fost discutat, e un post râvnit din câte se vede. Sunt mulţumit de jucătorii mei şi cred că pot face un miracol marţi cu Roma", a spus Trombetta, completat de preşedintele Iuliu Mureşan, care a adăugat că antrenorul nu va fi îndepărtat.

Maurizio Trombetta a afirmat că Totti şi Vucinici sunt cei mai periculoşi adversari. "Suntem în creştere continuă, atunci la Roma am fost avantajaţi de faptul că eram outsideri. Acum nu suntem în aceeaşi poziţie, dar cred într-o victorie, care ne-ar putea duce pe locul trei sau chiar doi. Trebuie să dăm maximum pe teren cu Roma şi apoi să vedem care sunt obiectivele realiste pentru viitor. Roma se apără foarte bine, chiar dacă nu au un joc foarte spectaculos, este foarte eficient. Roma e foarte periculoasă, la o echipă aşa mare sunt şapte-opt jucători care pot decide un meci. Le-am spus jucătorilor că nu ne putem apăra gândindu-ne la Totti, pentru că ar putea apărea alt jucător periculos. Trebuie să fim atenţi, să nu facem greşeli şi să nu le dăm posibilitatea să aibă mari ocazii. Lăsând puţine spaţii, nu le vom da ocazii de gol, trebuie să fim riguroşi şi disciplinaţi", a spus antrenorul italian.

Meciul CFR Cluj - AS Roma, din etapa a cincea a grupei A a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici