Trombetta: Pentru noi va fi o partidă complicată

Antrenorul italian al echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, înaintea meciului cu formaţia AS Roma, din prima etapă a grupei A a Ligii Campionilor, că pentru campioana României va fi o partidă complicată, informează cotidianul La Repubblica.

10 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Pentru noi va fi o partidă complicată

Trombetta: Pentru noi va fi o partidă complicată (Imagine: Mediafax Foto)

"Putem fi asemănaţi cu Chievo Verona, pentru istoria noastră şi pentru progresele făcute în ultimii ani. Cel mai important pentru noi va fi defensiva, apoi vom încerca să punem probleme în atac. Ultimele partide au demonstrat că Roma nu este într-o perioadă bună, dar una e să joci la Palermo şi alta să debutezi acasă în Liga Campionilor. Pentru Roma este greu să greşească două partide consecutive şi pentru noi va fi un meci complicat", a spus Trombetta.

Întrebat dacă obiectivul clujenilor este clasarea pe locul trei în această grupă, după Roma şi Chelsea Londra, Trombetta a răspuns: "Spuneţi-mi unde trebuie să semnez. Acesta este obiectivul nostru".

Partida AS Roma - CFR Cluj, din prima etapă a grupei A a Ligii Campionilor, va avea loc, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Olimpico şi va fi transmisă de Pro TV. Din grupa A mai fac parte formaţiile Chelsea Londra şi Girondins Bordeaux.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici