Trombetta: Pregătesc partida pentru a obţine maxim de puncte la Roma

Antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat duminică, înainte de plecarea spre Italia, că îşi doreşte o victorie la Roma, însă ar fi mulţumit şi cu o remiză pentru primul meci al campioanei României în grupele Ligii Campionilor.

14 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Pregătesc partida pentru a obţine maxim de puncte la Roma

Trombetta: Pregătesc partida pentru a obţine maxim de puncte la Roma (Imagine: Mediafax Foto)

"Obiectivul principal e ca echipa să facă o partidă bună. Cunosc Roma, ştiu cum joacă. Au unele probleme în perioada asta, dar o echipă mare precum Roma e puţin probabil să greşească de mai multe ori consecutiv. Îi respectăm pe cei de la Roma, au unele probleme, dar, cu siguranţă vor găsi soluţii. Sper şi eu să găsesc cele mai bune soluţii. Un egal în grupele Ligii Campionilor, pentru o partidă de debut, ar fi, fără îndoială, un început bun. Pregătesc partida pentru a obţine maxim de puncte", a spus Trombetta.

Maurizio Trombeta a făcut şi o paralelă între partida Stelei cu Bayern Munchen şi meciul CFR-ului de la Roma, spunând despre vicecampiona Italiei că, marţi, va fi precum un "animal feroce". "Ambele partide sunt dificile. Bayern a câştigat la Koln şi, probabil, va aborda meciul de la Bucureşti cu o mai mare siguranţă decât Roma. Adversarii noştri vor fi marţi ca un animal feroce. Nu jucăm în stil italian, jucăm în stil CFR. Stilul CFR e cel arătat în prima repriză de la Bistriţa în care am reuşit să recuperăm mingea bine, mi-a plăcut cum am jucat, contraatacurile au fost bune. Cam la fel vreau să văd echipa şi pe Olimpico. Băieţii au câştigat dreptul de a juca în grupele Ligii Campionilor şi, cu siguranţă, vor juca cu demnitate şi vor demontra că merită să fie aici. Am lucrat în Italia până acum două luni, binenţeles că îi cunosc bine pe Totti şi De Rossi", a adăugat italianul.

Maurizio Trombetta a comentat şi transferul ratat a lui Adrian Mutu la AS Roma, precizând că actuala echipă a internaţionalului român poate câştiga campionatul. "Nu ştiu dacă pentru Mutu a fost o alegere bună sau nu, multe echipe mari îl vor. Fiorentina e o echipă mare. Poate să câştige campionatul în Italia în acest an", a conchis antrenorul campioanei.

CFR Cluj va debuta marţi în grupele Ligii Campionatului împotriva vicecampioanei Italiei, AS Roma, de la ora 21.45, într-o partidă ce contează pentru grupa A.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici