Trombetta se teme de linia de atac a Stelei

Antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că punctul forte al formaţiei Steaua Bucureşti, adversara din etapa a IX-a a Ligii I, este linia de atac, care a reuşit opt goluri în ultimele două meciuri de campionat.

15 afișări
Imaginea articolului Trombetta se teme de linia de atac a Stelei

Trombetta se teme de linia de atac a Stelei (Imagine: Mediafax Foto)

"Steaua are putere de grup. Toţi atacanţii Stelei sunt periculoşi. Au dovedit asta în partida cu Bayern când au avut multe faze, au avut un gol pe care, după ce l-am revăzut, îl consider că nu a fost valabil. Dar au demonstrat că sunt o echipă de Liga Campionilor. Trebuie să-i tratăm cu atenţie maximă şi respect", a spus Trombetta.

Italianul consideră că un rezultat de egalitate nu ar fi mulţumitor pentru CFR în confruntarea cu Steaua. "Nu m-ar mulţumi un egal. Pentru Steaua poate ar fi puţin mai avantajos, dar pentru noi sub nicio formă nu este convenabil. Dacă o să câştigăm partida cu Steaua, este un prim obiectiv atins de către noi, un prim obiectiv important, abia apoi putem să ne uităm la obiectivul nostru, mai important, adică revenirea printre echipe fruntaşe din campionat. În ultimele trei partide ne-am atins obiectivul. La Bistriţa obiectivul a fost revenirea echipei. La Roma am avut obiectivul de a face surpriza, am reuşit, am atins acest obiectiv. Cu Farul trebuia să confirmăm forma bună prin care trece echipa. Pentru următoarea partidă le cer băieţilor să dea dovadă de dăruire foarte mare, la fel ca şi în meciul cu Roma", a menţionat tehnicianul.

Maurizio Trombetta a explicat şi problemele medicale cu care se confruntă înaintea disputei cu Steaua. "Peralta nu va juca, dar putem considera că este recuperat. Cadu este în regulă, e recuperat. Yssouf Kone a avut o indispoziţie, nu s-a antrenat miercuri, dar acum îşi revine. Sper în cel mai scurt timp să fie bun de joc. Vom vedea cum se simte şi dacă va rămâne în lot", a explicat italianul.

Partida din etapa a IX-a a Ligii I, CFR Cluj - Steaua Bucureşti se va disputa vineri, de la ora 20.45, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici