Trombetta: Sunt mândru de aceşti băieţi

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că este mândru de jucătorii săi, în urma victoriei obţinute în faţa echipei FC Argeş, scorul de 2-0, în etapa a XV-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Sunt mândru de aceşti băieţi

Trombetta: Sunt mândru de aceşti băieţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să punctez două probleme: sunt mândru de aceşti băieţi, pentru modul în care au jucat în partida de astăzi şi, vă rog, să nu mai scrieţi că mă plâng, că jucătorii sunt obosiţi, pentru că nu e aşa. Gabriel Mureşan a fost schimbat la pauză pentru că a suferit o contractură, dar abia mâine vom şti exact ce are. Jucăm să facem maximum de puncte până la final. Cât despre Emanuel Kone, probabil îl voi mai folosi, el a jucat titular şi în meciul de la Braşov", a spus Trombeta.

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj a precizat că atacantul Yssouf Kone şi-a demonstrat adevărata valoare în meciul cu FC Argeş. "S-a tot vorbit despre el că este obosit, dar în această seară a demonstrat cu adevărat valoarea sa. În această seară l-aţi văzut pe adevăratrul Yssouf Kone", a menţionat Trombetta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici