Trombetta: Timişoara are un joc indescifrabil din punct de vedere tactic

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că FC Timişoara, adversara clujenilor din etapa a XII-a a Ligii I, are un joc "indescifrabil".

10 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Timişoara are un joc indescifrabil din punct de vedere tactic

Trombetta: Timişoara are un joc indescifrabil din punct de vedere tactic (Imagine:Mediafax Foto)

"Am citit că Gigel Bucur nu ar putea juca în partida de mâine şi asta ar putea fi un dezavantaj pentru Timişoara. Ca şi echipa, nu cred că au jucători care ies în evidenţă, mai degrabă, forţa de grup şi echipa ca un tot joacă bine. Au un joc indescifrabil din punct de vedere tactic, ca manieră de joc. Joacă foarte bine acasă", a afirmat Trombetta.

Tehnicianul a vorbit şi despre problemele de lot care le are înaintea confruntării de mâine: "Vor fi probabil câteva schimbări în raport cu echipa care am aliniat-o la Bordeaux. E o mică problemă cu Yssouf Kone care este obosit, dar e în lot pentru meciul de mâine. Cadu este suspendat. Probabil Hugo Alcantara îi va lua locul lui Cadu. M-am gândit la oprtunitatea de a-l retrage pe Gabi Mureşan în apărare, dar mai are de jucat patru-cinci ani la mijloc. Poate la 31-32 de ani va fi mai bine pentru el să joace în apăarare. Acum, cred că dă randamentul maxim la mijlocul terenului. Tony este întotdeauna faultat, dar nu e nimic grav şi e disponibil pentru partida de mâine".

Maurizio Trombetta spune că ştie că CFR nu a câştigat niciodată la Timişoara, dar speră ca acest lucru să se întâmple chiar mâine. "Există o primă dată şi pentru asta la fel cum s-a înâmplat şi pentru mine care am pierdut la Bordeaux primul meci pe banca CFR-ului. Partida de la Timişoara e dificilă. Jucăm cu o echipă bună, care a acumulat 26 de puncte. Este un efort suplimentar pentru noi meciul de la Bordeaux în raport cu ei care s-au antrenat toată săptămâna. La forţa echipei noastre nu ar trebui să fie asta o problemă", a menţionat antrenorul.

Trombetta consideră că cele 26 de puncte acumulate de formaţia bănăţeană spun multe despre valoarea echipei. "Mă uit la clasament. Timişoara are 26 de puncte şi asta spune multe. A demonstrat că e o echipă puternică. Se va vedea la sfârşit dacă poate rămâne în faţă. La fel am spus şi despre Vaslui la începutul campionatului că rămâne de văzut dacă se poate menţine în faţă. Oricum, este o mare diferenţă între 11 zile şi cinci zile de pregătire. Cred că suntem pregătiţi. Pentru meciul cu Urziceni vom avea cinci zile să ne pregătim şi asta e foarte bine. Nu am mai avut această oportunitate de mult. Ştim că e greu, dar suntem pregătiţi. Încercăm să ajungem printre primele echipe până la finalul turului", a adăugat tehnicianul.

Italianul a comentat şi posibilitatea ca Dorinel Munteanu să fie numit antrenor principal la Steaua. "Fiecare schimbare de antrenor are istoria ei. Acum, rămâne de văzut cum va reacţiona echipa la această schimbare. Rămâne de văzut dacă va fi confirmat Dorinel Munteanu ca antrenor ca antrenor la Steaua", a conchis Maurizio Trombetta.

CFR Cluj va întâlni duminică, de la ora 21.00, formaţia FC Timişoara într-o partidă ce contează pentru etapa a XII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici