Trulli a creat o fundaţie pentru victimele seismului din Italia

Pilotul italian al echipei de Formula 1 Toyota, Jarno Trulli, a lansat o fundaţie destinată strângerii de fonduri pentru victimele cutremurului de la L'Aquila, din 6 aprilie, Ferrari anunţându-şi de asemenea sprijinul pentru această iniţiativă, informează AFP.

1 afișare

Logo-ul "Abruzzo nel cuore" (www.abruzzonelcuore.org - Abruzzo în suflet, numele regiunii unde s-a produs seismul) va apărea pe combinezonul lui Trulli şi pe monoposturile Ferrari conduse de brazilianul Felipe Massa şi finlandezul Kimi Räikkönen.

"Sperăm că prin acest mesaj oamenii se vor simţi mai puţin singuri", a comentat Massa.

Fundaţia creată de Trulli are ca scop ajutorarea persoanelor rămase fără adăpost după această catastrofă. "El speră să strângă destui bani pentru realizarea unui proiect în regiune", se arată într-un comunicat al Toyota.

Un seism de 5,8 grade pe scara Richter s-a produs în 6 aprilie, în regiunea Abruzzo, şi s-a soldat cu circa 300 de morţi. În plus, aproape 58.000 de persoane au rămas fără adăpost, dintre care 34.000 sunt cazate în corturi şi altele în hoteluri sau la rude. Potrivit primelor estimări ale experţilor, una din trei case din provincia în care se află L'Aquila a devenit de nelocuit în urma cutremurului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici