Trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu va fi depus la Casa Fotbalului

Trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu, decedat marţi, va fi depus în sala "Florea Dumitrache" a Casei Fotbalului începând de joi, de la ora 14.00, până vineri la ora 15.00, informează frf.ro.

658 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu va fi depus la Casa Fotbalului

Costică Ştefănescu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Cei care vor dori să-i aducă un ultim omagiu vor avea acces în incinta Complexului Arena Naţională prin Bulevardul Basarabia, iar în incinta Casei Fotbalului numai prin lateral, pe lângă Parcarea C a Arenei Naţionale", se arată în comunicat FRF.

Conform FRF, până la înmormântarea, prevăzută sâmbătă, la ora 13.00, la Săbăreni (judeţul Giurgiu), trupul neînsufleţit va fi depus în casa părintească a celui trecut în nefiinţă, aflată în aceeaşi comună.

Tot miercuri, site-ul oficial al grupării FC Universitatea Craiova a anunţat că fostul fotbalist va fi înmormântat la Craiova. "Adrian Mititelu împreună cu Mariana Ştefănescu, soţia fostului Căpitan, au luat decizia să îl înhumeze pe Costică Ştefănescu la Craiova. În acest sens, Clubul de Fotbal Universitatea Craiova va face toate diligenţele la Primăria Craiova pentru a obţine un loc de veci în Cimitirul Ungureni. Funerariile vor fi suportate de către Universitatea Craiova.Toţi cei care deplâng trecerea în nefiinţă a marelui fotbalist Costică Ştefănescu sunt aşteptaţi la sediul Clubului de Fotbal Universitatea Craiova, din strada Sfântul Dumitru, nr.1, unde pot aprinde o lumânare pentru sufletul Căpitanului", se arată în comunicatul postat pe site-ul fcuniversitatea.ro.

Costică Ştefănescu a încetat din viaţă, marţi seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat că fosta glorie a Universităţii Craiova şi a echipei naţionale s-a aruncat de la etaj.

Costică Ştefănescu suferea de o boală incurabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici