Tsunami pe Bernabeu. Levante „s-a ridicat” peste Real Madrid

  • Real Madrid a suferit o înfrângere surprinzătoare pe teren propriu, sâmbătă seara, fiind învinsă de Levante cu 2-1.
  • Publicaţia Marca a titrat imediat după joc: „Temporal del Levante”, un joc de cuvinte, ce poate fi tradus ca „val de furtună”.
1243 afișări
Imaginea articolului Tsunami pe Bernabeu. Levante „s-a ridicat” peste Real Madrid

Tsunami pe Bernabeu - Levante „s-a ridicat” peste Real Madrid

Fără antrenorul Zinedine Zidane pe bancă, aflat în carantină din cauza Covid 19, Real Madrid a suferit o înfrângere greu de anticipat în confruntarea cu Levante, într-un meci terminat 2-1 pentru oaspeţi, în etapa a 21 din La Liga.

Partida s-a jucat pe arena Alfredo di Stefano, stadionul Santiago Bernabeu aflându-se în proces de ample modernizări.

„Madridul revine la cea mai slabă versiune a sa şi renunţă la La Liga” - au scris jurnaliştii de la Marca, după o partidă începută cu stângul de madrileni, după ce Militao a fost eliminat în minutul 9, din cauza unui fault dur, cartonaş acordat după consultarea sistemului VAR.

Totuşi, Real a fost cea care a deschis scorul 4 minute mai târziu, Asensio reuşind să marcheze cu un şut din interiorul careului, după o acţiune personală (1-0, min. 13).

Levante a declanşat îngrijorarea, egalând prin Morales, după o frumoasă fază colectivă (1-1, min. 32).

David Bettoni, secundul lui Zidane, l-a trimis în repriza a doua în teren pe Junior Vinicius, în locul lui Hazard. Mişcare neinspirată însă, pentru că Vinicius face un fault în careu şi Levante primeşte un penalty executat de Roger, dar apărat de belgianul Courtois.

Roger îşi repară greşeala de la penalty, marcând golul victoriei oaspeţilor în minutul 78.

Real Madrid rămâne pe 2, dar poate fi depăşită de Barcelona, care joacă duminică pe teren propriu cu Athletic Bilbao, într-o reluare a finalei Supercupei Spaniei din urmă cu două săptămâni.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici