Tudor: Voi spune motivele pentru care am picat testul după ce aflu toate zvonurile

Arbitrul Alexandru Tudor a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că va dezvălui motivele pentru care a picat testul fizic din Spania, doar după ce va afla toate zvonurile care circulă referitor la acest caz.

28 afișări
Imaginea articolului Tudor: Voi spune motivele pentru care am picat testul după ce aflu toate zvonurile

Arbitrul Alexandru Tudor (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu ce scrie în ziare şi nici ce se zvoneşte, pentru că acum am ajuns în ţară, sunt pe aeroport. Nu pot să spun exact despre ce e vorba pentru că nu ştiu exact ce se spune. Dacă dau drumul la zvonuri... Am auzit că sunt condamnat de faptul că nu m-am pregătit corespunzător, sau că sunt bolnav şi că mă las de arbitraj. După ce voi afla tot ceea ce se spune, voi putea avea şi eu o părere. Diseară voi anunţa motivele pentru care am picat acel test. E o chestiune gravă se pare, mai ales că nu sunt subiecte, şi trebuie să se distreze lumea pe seama unuia. Mă iertaţi, dar sunt foarte supărat pentru ce aud", a spus Tudor.

Centralul Alexandru Tudor nu va mai arbitra meciul AC Milan - Werder Bremen, din şaisprezecimile de finală ale Cupei UEFA, la care a fost delegat de forul fotbalistic european, deoarece nu a trecut testele fizice din Spania. Treizeci şi şapte de arbitri din categoriile Elite şi Premier au participat, de luni până joi, la un curs organizat de UEFA la Benalmadena, lângă Malaga, în Spania, în cadrul căruia au efectuat şi teste fizice.

Alexandru Tudor fusese delegat de UEFA pentru a conduce meciul retur dintre echipa italiană AC Milan şi formaţia germană Werder Bremen, care se va disputa la 26 februarie, de la ora 21.45, pe arena San Siro.

Citeşte şi:

Alexandru Tudor a pierdut delegarea la meciul Milan - Werder Bremen

Cristian Balaj şi Alexandru Tudor vor arbitra în Cupa UEFA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici