Tunarii rămân lideri în Premier League, după un meci cu 5 goluri împotriva lui Liverpool

  • După doar 9 etape scurse din Premier League, vicecampiona Angliei, Liverpool, a ajuns la două înfrângeri în campionat, tot atâtea câte acumula în întreg sezonul trecut.
  • Duminică, Klopp&Co au cedat pe Emirates Stadium, în faţa unui Arsenal care are un debut de sezon cu 8 victorii din 9 meciuri.
525 afișări
Imaginea articolului Tunarii rămân lideri în Premier League, după un meci cu 5 goluri împotriva lui Liverpool

Tunarii rămân lideri în Premier League, după un meci cu 5 goluri împotriva lui Liverpool

Antrenorul spaniol Mikel Arteta este vedeta primei părţi a sezonului 2022-2023 în Anglia, după ce a reuşit să îşi conducă duminică echipa la cea de a 8-a victorie, învingând după un meci disputat vicecampiona ala zi, Liverpool, echipă ce pare că nu se regăşeşte, cu cele doar 10 puncte acumulate, din 27 maxim posibile.

Meciul de duminică din deplasare a debutat cu un gol al gazdelor în primul minut de joc, Martinelli marcând din pasa lui Odegaard.

Nunez a egalat în minutul 34, servit idela de Diaz, însă „tunarii” au intrat în avantaj la pauză, după ce autorul primului gol al londonezilor, Martinelli, l-a servit ideal pe Saka, în faţa porţii, de unde a înscris fără probleme (2-1, min 45+5)

Firmino a restabilit egalitatea în minutul 53, cu un şut precis, pe jos, din prima, din pasa lui Diogo Jota.

Golul victoriei a venit din piciorul lui Saka, acesta transformând cu uşoare emoţii un penalty pe care Alisson a fost aproape să îl apere (3-2, min. 76).

Finalul de meci nu a mai adus nimic notabil, Arsenal adjudecând cele 3 puncte cu care se menţine în fruntea clasamentului, cel puţin până etapa viitoare, când va întâlni pe Leeds în deplasare.

Liverpool rămâne cu 10 puncte şi va avea nevoie de un forcing serios pentru a se menţine în lupta pentru titlu, în condiţiile în care etapa viitoare o întâlneşte acasă pe rivala din sezonul trecut, campioana Manchester City.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici