Turcu: Au făcut România de râs nişte vagabonzi, nişte ordinari

Acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că suporterii dinamovişti care au mers în Olanda sunt nişte "vagabonzi", nişte "ordinari", care au făcut România de râs în partida de la Nijmegen, după ce aceştia au aruncat cu fumigene şi scaune în suprafaţa de joc.

9 afișări
Imaginea articolului Turcu: Au făcut România de râs nişte vagabonzi, nişte ordinari

Turcu: Au făcut România de râs nişte vagabonzi, nişte ordinari

"Pentru joc şi rezultat nu sunt foarte supărat, pentru că eu cred că avem şanse în retur. 0-1 nu este un scor care nu se poate întoarce. Beleaua cea mare este cu suporterii. Au făcut România de râs nişte vagabonzi, nişte ordinari. Ne dezicem de aceste fapte şi o să dăm un comunicat care nu ştiu cât ne va ajuta. Aşa se întâmplă când nu iei măsuri împotriva lor. Anul trecut, când am vrut să tai răul de la rădăcină, nu am fost sprijinit de ceilalţi colegi acţionari. Au zis să-i iertăm şi m-au lăsat singur până la urmă şi am rămas cu ei pe cap. Am fost nevoit să îmi apăr familia, să pun bodygurzi la uşa casei ca să îmi apăr familia", a spus Turcu.

Vasile Turcu susţine că se teme ca nu cumva echipa să aibă de suferit de pe urma evenimentelor de la Nijmegen. "Investim în stadion, în echipă şi strică ei tot. Cu ce drept? Sper să nu fie suspendată echipa pe doi ani din cauza inconştienţei acestor vagabonzi. Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat", a precizat oficialul dinamovist.

Cu trei minute înainte de final, suporterii echipei Dinamo care au făcut deplasarea la Nijmegen au aruncat o torţă pe teren, care a căzut foarte aproape de portarul Baboş, după care au aruncat şi înspre sectorul în care se aflau fanii formaţiei locale, fiind nevoie de intervenţia stewarzilor. Incidentele au continuat, astfel că a fost nevoie de intervenţa poliţiştilor olandezi, după ce suporterii dinamovişti au aruncat cu mai multe scaune, unul dintre acestea pătrunzând şi în suprafaţa de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici