Turcu: Dacă vom avea rezultate negative, Rednic va veni mai devreme

Vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, marţi, că în cazul în care echipa va mai avea rezultate negative, Mircea Rednic va veni mai devreme de începutul sezonului pe banca tehnică a fosrmaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

13 afișări
Imaginea articolului Turcu: Dacă vom avea rezultate negative, Rednic va veni mai devreme

Turcu: Dacă vom avea rezultate negative, Rednic va veni mai devreme (Imagine: Mediafax Foto)

"Îl avem antrenor pe Ţălnar până la vară. Astăzi (n.r. - marţi) am semnat un contract cu Rednic care va fi antrenorul nostru din vară pe o perioadă de doi ani. Asta a fost dorinţa lui şi decizia noastră. Obiectivul? Liga Campionilor, titlul şi Cupa României. Din punctul meu de vedere e un tip OK. Am pus o condiţie: în cazul în care vom avea rezultate negative o să-l luăm de acasă şi o să-l punem pe bancă", a spus Turcu.

Oficialul dinamovist a afirmat că toţi acţionarii au fost de acord cu revenirea lui Rednic, deşi Florian Walter precizase, agenţiei MEDIAFAX, că nu este de acord cu o eventuală revenire a acestuia ca antrenor al formaţiei Dinamo. "Care acţionar să nu fie de acord dacă suntem cinci? Ce suntem 100? Ne-am consultat repede. Eu am vorbit cu Walter şi a fost de acord", a declarat Turcu.

Vasile Turcu a spus despre Rednic că este un antrenor profesionist şi nu cred că vor fi probleme legate de faptul că acesta a pregătit echipa Rapid. "E un antrenor profesionist. Şi-a făcut treaba la Rapid, acum e la noi, care a problema? E un antrenor care îşi face treaba. Dintre 1004 antrenori l-am ales pe Rednic. Eu mă bucur că a acceptat, deoarece ne-a făcut fericiţi anul trecut şi am luat un campionat detaşat. E un antrenor foarte bun. Sper ca şi jucătorii să înţeleagă că avem un interes comun. Şi majoritatea suporterilor sunt de acord cu el, pentru că a avut rezultate. Merită să fie acasă. E un antrenor adevărat. Cred că jucătorii se vor mobiliza şi Ţălnar va arăta că are valoare", a afirmat Turcu.

Vicepreşedintele Vasile Turcu şi preşedintele executiv Cristi Borcea au mers la vestiare, înaintea antrenamentului de marţi, pentru a-i anunţa numirea lui Mircea Rednic în funcţia de antrenor principal la Dinamo Bucureşti, începând cu sezonul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici