Turcu: Nu se pune problema înlocuirii lui Zenga

Acţionarul FC Dinamo Vasile Turcu a declarat, sâmbătă, după remiza din deplasare cu Universitatea Craiova, scor 1-1, a treia consecutivă pentru campioana en-titre, că "nu se pune problema" ca antrenorul Walter Zenga să fie demis.

3 afișări
Imaginea articolului Turcu: Nu se pune problema înlocuirii lui Zenga

Turcu: Nu se pune problema înlocuirii lui Zenga

"Nu mă mulţumeşte rezultatul, însă asta este, mergem mai departe. Nu se pune problema înlocuirii lui Zenga", a spus Turcu, care a plecat de la stadionul Ion Oblemenco într-o dubă a Jandarmeriei.

Tot cu o dubă a Jandarmeriei, însă separat de Vasile Turcu, a plecat şi preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care a refuzat dialogul cu presa.

Singurul acţionar care a plecat de la stadion în maşina personală a fost Nicolae Badea, care, de asemenea, nu a acordat declaraţii. Badea a fost aplaudat de fanii craioveni, care i-au huiduit şi înjurat, în schimb, pe ceilalţi acţionari dinamovişti prezenţi la meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici