Turcu vrea să-i cedeze acţiunile de la Dinamo lui Negoiţă

Vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că vrea să-i cedeze acţiunile pe care le deţine la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare omului de afaceri Ionuţ Negoiţă, în schimbul sumei pe care el a investit-o la gruparea "alb-roşie".

18 afișări
Imaginea articolului Turcu vrea să-i cedeze acţiunile de la Dinamo lui Negoiţă

Turcu vrea să-i cedeze acţiunile de la Dinamo lui Negoiţă (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt dispus să-i cedez locul domnului Negoiţă ca acţionar la Dinamo ca să nu mai zică lumea că eu ţin cu tot dinadinsul să fiu acţionar la Dinamo. M-am consultat şi cu familia mea şi ne-am decis ca până în 20 decembrie să-i ofer domnului Negoiţă posibilitatea să vină la Dinamo.", a precizat Turcu.

"Îi ofer domnului Negoiţă pachetul de acţiuni pe care îl deţin la Dinamo în schimbul banilor pe care eu i-am investit acolo. Ca să nu creadă că vreau să profit de pe urma acestei tranzacţii îl invit pe domnul Negoiţă să meargă la contabilitatea clubului, la domnul Albu să vadă suma pe care eu am investit-o. O să-i ofer şi un discount de 500 de mii de euro pentru că mi-a demonstrat că e un dinamovist adevărat şi poate reuşeşte să facă mai multe decât am făcut eu acolo. Oferta este valabilă până la 20 decembrie. Nu este un termen prin care eu îl oblig la ceva pe Negoiţă, ci în cazul în care nu va dori să investească, eu să pot cuprinde sumele cu care trebuie să contribui la Dinamo în bugetul firmelor mele", a mai adăugat vicepreşedintele FC Dinamo

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu l-a atacat verbal pe Ionuţ Negoiţă, care este sponsor al FC Dinamo prin intermediul Rin Grand Hotel, în cadrul unei emisiuni televizate, ulterior refuzând să participe la petrecerea de sfârşit de an a dinamoviştilor care a avut loc la hotelul omului de afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici