Turneul Campionilor | Grigor Dimitrov, al doilea jucător calificat în semifinale

Jucătorul bulgar Grigor Dimitrov, locul 6 ATP, şi-a asigurat miercuri calificarea în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, după ce l-a învins pe belgianul David Goffin, locul 8 ATP, scor 6-0, 6-2, în cea de-a doua etapă a grupei Pete Sampras de la Turneul Campionilor.

225 afișări
Imaginea articolului Turneul Campionilor | Grigor Dimitrov, al doilea jucător calificat în semifinale

Turneul Campionilor | Grigor Dimitrov, al doilea jucător calificat în semifinale

Partida a durat o oră şi 15 minute, iar Dimitrov a reuşit să îşi păstreze serviciul în ambele seturi. Mai mult, el a reuşit cinci break-uri, dintre care trei în primul act şi două în cel de-al doilea.

"Sunt zile în care orice atingi se transformă în aur. A fost una dintre acele zile. Pentru astfel de zile muncesc. Este fantastic când prinzi asemenea zile în momente atât de importante. Este o zi foarte specială pentru mine", a spus Dimitrov la final de partidă.

Bulgarul, aflat la prima prezenţă la ATP Finals, i se alătură în penultima fază a competiţiei elveţianului Roger Federer, calificat pentru a 14-a oară în semifinale, din 15 participări la Turneul Campionilor.

Dimitrov, care s-a impus şi în prima rundă, scor 6-3, 5-7, 7-5 cu austriacul Dominic Thiem, locul 4 ATP, îl va întâlni în ultima rundă pe spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 10 ATP, intrat în competiţie după retragerea conaţionalului său Rafael Nadal, liderul mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici