Turneul Campionilor | Victorie pentru Djokovic, în meciul de debut. Cristiano Ronaldo, din tribune, s-a chinuit să prindă o minge

Novak Djokovic a debutat, luni seară, în O2 Arena din Londra, cu o victorie clară în faţa americanului John Isner, scor 6-4, 6-3, continuându-şi impresionanta serie din a doua jumătate a sezonului. Sârbul a bifat victoria cu numărul 50 pe 2018 şi a făcut show, sub privirile lui Cristiano Ronaldo, venit la meci alături de iubita sa - Georgina Rodriguez şi de Cristiano Jr.

3013 afișări
Imaginea articolului Turneul Campionilor | Victorie pentru Djokovic, în meciul de debut. Cristiano Ronaldo, din tribune, s-a chinuit să prindă o minge

Turneul Campionilor | Victorie pentru Djokovic, în meciul de debut. Cristiano Ronaldo, din tribune, s-a chinuit să prindă o minge

Partitura meciului a respectat, întru totul, aşteptările: de la primul schimb de mingi, jucat pe lansarea uriaşului de 2,08 m, Djokovic a căutat să îl ţină în deplasare pe american şi s-a impus de pe linia de fund. Isner a ripostat cu servicii-uriaşe, însă "Nole" a avut în rachetă break-ul, ratând de puţin passingul decisiv în lung de linie chiar în primul game.

Ermetic pe propriul serviciu, câştigând primele două ture pe lansare la zero, Djokovic a fost devastator la retur, având minge de break în primele trei ture pe lansarea yankeului. Elevul lui Marian Vajda a valorificat a treia oportunitate de break avută, după ce o dublă greşeală a lui "Big John" l-a dus la 15-40: a trimis un retur câştigător după o servă a adversarului de 210 km/h.

Djokovic a avut emoţii în a se desprinde pe tabelă, la 4-2, fiind împins la egalitate de Isner, însă siguranţa liderului mondial, sub privirile unui spectator de lux care atras atenţia mai ceva ca protagoniştii din teren, a fost debordantă.

Aflat în tribună, Cristiano Ronaldo s-a chinuit încercând să prindă o minge de tenis, care a ajuns întâmplător de pe teren.

 

Cu servicii uriaşe, Isner a salvat o primă minge de set a lui Djokovic, însă a fost doar o amânare a deznodământului manşei inaugurale, campionul de la Wimbledon şi US Open câştigând la zero pe serviciu, punând punct setului în 44 de minute, scor 6-4.

CITEŞTE continuarea 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici