Turneul de la Dubai: Serena Williams a fost eliminată în semifinale de Alize Cornet

Jucătoarea americană de tenis, Serena Williams, locul 1 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, de sportiva franceză Alize Cornet, locul 26 WTA, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Dubai, cu premii în valoare de două milioane de euro.

311 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Dubai: Serena Williams a fost eliminată în semifinale de Alize Cornet

Serena Williams (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cornet, care a beneficiat în primul tur de abandonul Simonei Halep, s-a impus în premieră în faţa americancei, după un meci care a durat aproape o oră şi 25 de minute. Franţuzoaica a împiedicat-o astfel pe Serena să o întâlnească pe sora sa, Venus, pentru prima dată într-o finală după mai mult de patru ani.

Cele două surori au jucat ultima dată în ultimul act al unei competiţii în octombrie 2009, în finala Turneului Campioanelor de la Doha, când Serena a câştigat cu 6-2, 7-6 (4). De atunci, ele au mai fost o dată adversare, în 2013, în semifinalele turneului de la Charlestone, când tot Serena s-a impus, scor 6-1, 6-2 .

Tot vineri, Venus Williams, locul 44 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe daneza Caroline Wozniacki, locul 11 WTA, care trecuse în sferturile de finală de Sorana Cîrstea, locul 27 WTA.

Astfel, Cornet şi Venus Williams vor evolua în finala turneului de la Dubai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici