Turul 3 la Wimbledon 2019 | Reuters, sugestie înainte de meciul Halep - Azarenka: Coşmarul va continua

Agenţia de presă Reuters a prefaţat întâlnirea din turul 3 de la Wimbledon dintre Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) şi Victoria Azarenka (29 de ani, nr. 40 WTA). Cele două vor juca vineri, 5 iulie, de la ora 17:30.

2044 afișări
Imaginea articolului Turul 3 la Wimbledon 2019 | Reuters, sugestie înainte de meciul Halep - Azarenka: Coşmarul va continua

Wimbledon 2019 | Reuters, despre Halep - Azarenka: Coşmarul va continua

"În ultimii ani, Wimbledon nu a fost chiar tărâmul de vis pentru Simona Halep şi Victoria Azarenka, iar coşmarul va continua pentru una dintre ele după duelul fostelor lidere mondiale. Favorita numărul 7, Halep a părut că se îndreptă spre o victorie uşoară când a avut un set şi 2-0 în faţa lui Buzărnescu, înainte ca a sa compatrioată să revină şi să câştige setul secund.

Dar Halep a fost mai puţin darnică şi a eliminat-o pe compatrioata sa. Cu 12 luni în urmă, Halep a fost eliminată în turul 3 deşi era favorita numărul 1 şi va spera să aibă mai mult noroc vineri", a scris Reuters, în prefaţa întâlnirii.

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Wimbledon, după ce a trecut în trei seturi de Mihaela Buzărnescu, scor 6-3, 4-6, 6-2.

Jucătoarea din Belarus născută în Scottsdale, SUA, s-a impus mult mai clar în turul secund decât Simona Halep, nu a avut probleme în faţa lui Tomljanovic, pe care a învins-o cu 6-2, 6-0.

La meciurile directe este egalitate în acest moment. Fiecare dintre cele două a câştigat de două ori. În primele două întâlniri directe, din 2012, de la Link şi Doha, s-a impus Azarenka, în timp ce ultimele două, de la US Open 2015 şi Wimbledon 2017, au fost câştigate de Halep.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici