Turul Ciclist al României, ediţia a 50-a: 130 de sportivi, la start. Care va fi programul etapelor

O sută treizeci de sportivi din 13 ţări vor participa la ediţia cu număul 50 a Turului Ciclist al României care se va desfăşura în perioada 30 iunie - 6 iulie pe un traseu care va însuma 1.033 de kilometri cu diferenţe de altitudine de 2.000 de metri.

290 afișări
Imaginea articolului Turul Ciclist al României, ediţia a 50-a: 130 de sportivi, la start. Care va fi programul etapelor

Turul Ciclist al României, ediţia a 50-a: 130 de sportivi, la start. Care va fi programul etapelor (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Turul Ciclist al României, care va străbate 33 de judeţe, va începe la Marghita (judeţul Bihor) şi se va încheia la Bucureşti.

Programul etapelor este următorul:

30 iunie - Marghita – contratimp echipe

1 iulie - Marghita – Carei – Satu Mare - Baia Mare

2 iulie - Reghin – Odorhei – Miercurea Ciuc

3 iulie - Bicaz – Târgu Neamţ – Botoşani

4 iulie - Botoşani – Vaslui

5 iulie - Vaslui – Tecuci – Galaţi

6 iulie - Buzău – Urziceni – Bucureşti

La ediţia cu numărul 50 s-au înscris 18 echipe, lotul României urmând să fie compus din şapte ciclişti. Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, mediat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra, va concura pentru Tuşnad Cycling Team. 

"Echipa României la Turul Ciclist este compusă din şapte sportivi. Antrenorul echipei naţionale este domnul Constantin Cârstea. Dar pentru Turul României va veni şi un director sportiv din Italia, Renzo Boscolo. Pentru că federaţia şi lotul naţional au nevoie specialişti. Eu voi evolua pentru Tuşnad Cycling Team", a spus Eduard Novak, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici