TURUL ROMÂNIEI: Grecul George Bouglas a câştigat etapa a cincea a Turului României

Rutierul grec al echipei SP Tableware, George Bouglas, a câştigat, vineri, etapa a cincea a Turului Ciclist al României, desfăşurată pe distanţa de 183 de kilometri, pe traseul Vaslui - Bârlad - Tecuci - Galaţi.

121 afișări
Imaginea articolului TURUL ROMÂNIEI: Grecul George Bouglas a câştigat etapa a cincea a Turului României

TURUL ROMÂNIEI: Grecul George Bouglas a câştigat etapa a cincea (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Bouglas a fost urmat de Antonio Viola (Vini Fantini) şi Eduard Grosu (echipa naţională a României).

Tricoul galben de lider a rămas în posesia lui ucraineanului Vitali Buts, rutierul de la Kolss Cycling Team, urmat în clasamentul general de colegul său, Mihailo Kononenko la o diferenţă de 14 secunde şi de Ivan Stevici (Tuşnad Cycling Team), la o diferenţă de 15 secunde.

Etapa de astăzi a inclus trei sprinturi intermediare, la Bârlad, Tutova şi Tecuci, toate câştigate de Feritcan Samli.

Tricourile individuale vor fi purtate de următorii ciclişti:

- tricoul tricolor (cel mai bun sportiv român U23), oferit de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român: Eduard Grosu (România);

- tricoul albastru (cel mai bun român), oferit de Apemin Tuşnad: Oleg Berdos (Tuşnad Cycling Team);

- tricoul roşu (cel mai bun sprinter), oferit de TESS Auto: Henner Rodel (Team UR-Krostitzer-Univega);

- tricoul verde (cel mai bun căţărător), oferit de MOL România: Victor Delaparte (SP Tableware);

- tricoul alb (cel mai combativ rutier), oferit de TNT: George Bouglas (SP Tableware).

Etapa a şasea şi ultima a Turului României se va desfăşura sâmbătă sub forma unui criterium, în jurul Palatului Parlamentului din Bucureşti. Acesta va include 30 de ture a câte 3,2 kilometri, pe durata a două ore, între 16.00 şi 18.00. Vor avea loc şi trei sprinturi intermediare la fiecare şase ture.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici