U BT Cluj învinge pe Germani Brescia în grupele EuroCup, la baschet masculin

  • Multipla campioană a României la baschet masculin, U BT Cluj, a câştigat miercuri, în BT Arena, al doilea meci din EuroCup, a doua competiţie ca valoare în baschetul european, după Euroligă.
  • Ardelenii i-au învins pe italienii de la Germani Brescia, cu 91-86 (49-51).
231 afișări
Imaginea articolului U BT Cluj învinge pe Germani Brescia în grupele EuroCup, la baschet masculin

Sursa foto: Facebook / U-BT Cluj-Napoca

Victoria a completat perfect ziua în care cei peste 6.000 de suporteri au sărbătorit împlinirea a 103 ani a clubului universitar.

Meindl şi Guzman, ambii cu câte 15 puncte, au fost cei mai buni marcatori de la U BT Cluj, în timp ce coşgheterul italienilor a fost Della Valle, cu 16 puncte.

Cu această victorie, clujenii ocupă locul 7 în clasament (din 10 echipe), cu 7 puncte, după două victorii şi trei înfrângeri.

Ardelenii urmează să joace în turul grupei A, a EuroCup cu Bursaspor (deplasare, 30 noiembrie), Joventut Badalona (acasă, 7 decembrie), Prometey (deplasare, 14 decembrie) şi Ratiopharm Ulm (deplasare, 21 decembrie).

Meciurile din retur se joacă începând cu data de 10 ianuarie, până în 29 martie, urmând ca primele 8 clasate să se califice în fazele eliminatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici