U BT Cluj Napoca, duel greu în BKT EuroCup cu campioana Germaniei la baschet masculin

Echipele masculine de club din baschetul românesc se pregătesc de noi meciuri, marţi şi miercuri în competiţiile continentale intercluburi. Cap de afiş este confruntarea din BKT EuroCup, unde U BT Cluj Napoca întâlneşte campioana Germaniei.

179 afișări
Imaginea articolului U BT Cluj Napoca, duel greu în BKT EuroCup cu campioana Germaniei la baschet masculin

U BT Cluj Napoca, duel greu în BKT EuroCup cu campioana Germaniei la baschet masculin

Marţi, SCM Timişoara primeşte vizita cehilor de la Geosan Kolin, în Alpe Adria Cup. Ambele formaţii sunt neînvinse, după două runde, în Grupa B a competiţiei. Partida de la ora 19:00, din Sala Constantin Jude, poate fi urmărită pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.

Tot cu o echipă din Cehia se duelează şi CSO Voluntari, miercuri de la ora 19:00. Ilfovenii joacă pe terenul lui Basket Brno, în European North Basketball League. Meciul se vede live pe canalul de YouTube ENBLeague.

Miercuri, de la aceeaşi oră 19:00, duel de prim rang între campioanele României şi Germaniei, în BT Arena. U-BT Cluj-Napoca întâlneşte pe Ratiopharm Ulm, în etapa a 6-a din BKT EuroCup. Ambele echipe au până acum un bilanţ de patru victorii şi o înfrângere.

În FIBA Europe Cup, ambele participante din ţară noastră evoluează în deplasare: de la ora 20:00, CSM Oradea joacă în Slovacia, cu Patrioti Levice, în cadrul Grupei J, meciul fiind disponibil pe YouTube.

În Grupa B, BC CSU Sibiu joacă în Scoţia, contra lui Caledonia Gladiators, partida putând fi, de asemenea, vizionata în direct pe YouTube.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici