U BT Cluj Napoca este noua campioană naţională la baschet masculin

  • Formaţia Universitatea BT Cluj Napca a câştigat duminică seara meciul decisiv al finalei cu CSM Oradea şi a devenit noua campioană a României la baschet masculin.
  • După ce ambele echipe au câştigat meciurile de pe teren propriu, clujenii s-au impus în meciul 5 şi au readus titlul la Cluj Napoca.
152 afișări
Imaginea articolului U BT Cluj Napoca este noua campioană naţională la baschet masculin

Sursa foto: Mediafaxfoto

U BT Cluj – CSM Oradea 86-67 (21-16, 17-19, 28-11, 20-21)

Clujenii au dominat meciul decisiv din primul minut, conducând pe toată durata meciului, cu două excepţii în debutul sfertului doi, când orădenii au reuşit să egaleze.

Desprinderea decisivă a clujenilor a avut loc în a doua jumătate a sfertului 3, încheiat cu un avans de 20 de puncte.

Pe finalul meciului, cei doi antrenori au trimis în teren numai jucători români, cel mai tânăr fiind David Lăpuşte, care la 16 ani a reuşit să marcheze ultimul punct al clujenilor, de la linia de libere.

Câştigarea titlului Ligii Naţionale de Baschet Masculin este urmată, în mod tradiţional cu o baie a suporterilor, posibil şi alături de unii jucători, în râul Someş, din imediata apropiere a BT Arena, care duminică a găzduit în jur de 3.500 de suporteri.

Principalul marcator al meciului decisiv, a fost lituanianul Donatas Tarolis, cu 24 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici