U BT Cluj Napoca s-a calificat în semifinala turneului preliminar al Ligii Campionilor la baschet

Echipa de baschet masculin U BT Cluj Napoca a trecut luni seara în semifinala turneului de calificare în grupele principale ale Basketball Champions League, învingând campioana Finlandei, Salon Vilpas Vikings, cu scorul de 106 – 97 (30-17, 18-31, 22-23, 36-26).

126 afișări
Imaginea articolului U BT Cluj Napoca s-a calificat în semifinala turneului preliminar al Ligii Campionilor la baschet

U BT Cluj Napoca s-a calificat în semifinala turneului preliminar al Ligii Campionilor la baschet

Pentru clujeni, cele mai multe puncte le-a înscris americanul Neal Patrick, cu 24 de reuşite, el mai contribuind la victoria echipei cu 8 recuperări şi 7 pase decisive.

Turneul se defăşoară în Grecia, la Peristeri, cu participarea echipelor Peristeri B.C. (Grecia), AEK Larnaca (Cipru), KK Split (Croaţia) şi Fribourg Olympic (Elveţia). Câştigătoarea turneului se califică în grupele Basketball Champions League.

În semifinală, U BT Cluj va întâlni miercuri seara, echipa gazdă Peristeri BC, calificată direct în această fază.

În celălalt meci al zilei de luni, meciul dintre AEK Larnaca (Cipru) şi KK Split (Croaţia) s-a încheiat cu scorul de 50-65, croaţii urmând să întâlnească în a doua semifinală pe Fribourg Olympic (Elveţia).

Finala se va juca vineri, 17 septembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici