U Cluj – FCSB şi Sepsi OSK – Farul, partidele de luni din Superligă

U Cluj – FCSB şi Sepsi OSK – Farul sunt partidele programate luni, ultimele din etapa a 26-a a Superligii.

245 afișări
Imaginea articolului U Cluj – FCSB şi Sepsi OSK – Farul, partidele de luni din Superligă

Sursa foto: Facebook/SuperLiga Romania

Universitatea Cluj – FCSB este programat luni, de la ora 20.30.

Clujenii au obţinut în ediţia curentă trei victorii, trei remize şi şase înfrângeri, în timp ce FCSB, care ocupă prima poziţie a clasamentului, are opt succese, trei rezultate de egalitate şi doar o partidă pierdută.

Bucureştenii au câştigat şapte dintre precedentele 10 dueluri directe din campionat, interval în care clujenii şi-au trecut în cont o victorie, iar alte două partide s-au terminat la egalitate, scrie LPF.

Celălalt meci al zilei, Sepsi OSK – Farul, este programat la 17.30.

Covăsnenii au şase victorii, patru remize şi două înfrângeri, iar Farul este neînvinsă în precedentele patru deplasări din SuperLigă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 19 ori, de patru ori au câştigat covăsnenii, de opt ori s-au impus dobrogenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate, potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici