U Cluj – Universitatea Craiova. Afacere studenţească, istorie în spate

  • Partida de fotbal Universitatea Cluj - Universitatea Craiova, se joacă sâmbătă, de la ora 21.30.
  • Clujenii sunt fără victorie în sezon actual din postura de gazde.
  • Şapte puncte a luat Universitatea Craiova din deplasare în ediţia curentă.
156 afișări
Imaginea articolului U Cluj – Universitatea Craiova. Afacere studenţească, istorie în spate

Sursa foto: Mediafax Foto

Clujenii sunt fără victorie în sezon actual din postura de gazde, palmaresul acestora acasă cuprinzând un rezultat de egalitate (1-1 cu Dinamo) şi trei înfrângeri. Şapte puncte a luat Universitatea Craiova din deplasare în ediţia curentă, victorii cu Dinamo şi Poli Iaşi, remiză cu CFR Cluj, anunţă lpf.ro.

De la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă în 2014, cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă, de trei ori s-au impus oltenii, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Cea mai recentă dispută directă a avut loc pe 5 noiembrie 2022, Universitatea Craiova - Universitatea Cluj 1-0, gol marcat de Alexandru Creţu.

Mediile de vârstă:

Universitatea Cluj - 25 ani şi 4 luni.

Universitatea Craiova - 24 ani şi 7 luni.

27 de jucători a utilizat gruparea clujeană în ediţia curentă, Bogdan Mitrea fiind singurul integralist.

Oltenii s-au bazat pe 25 de fotbalişti, dintre care doar un debutant - Jasmin Kurtic.

Laurenţiu Popescu, portarul Universităţii Craiova, a prins de trei ori „Echipa etapei” în primele nouă runde, o performanţă pe care o mai găsim doar în dreptul lui Jair Silva (Petrolul) şi Darius Olaru (FCSB).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici