"U" Cluj va participa la turneul Antalya Trophy, în cadrul stagiului de pregătire din Turcia

Formaţia Universitatea Cluj va efectua între 21 ianuarie şi 9 februarie 2012 un stagiu de pregătire în Turcia, în această perioadă urmând să dispute şase partide amicale, trei dintre ele în cadrul turneului Antalya Trophy, informează, joi site-ul oficial al grupării ardelene.

135 afișări
Imaginea articolului "U" Cluj va participa la turneul Antalya Trophy, în cadrul stagiului de pregătire din Turcia

"U" Cluj va participa la turneul Antalya Trophy, în cadrul stagiului de pregătire din Turcia (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax foto)

Antalya Trophy este o competiţie la care participă şase formaţii împărţite în două grupe. Formaţia condusă de Ionuţ Badea va juca în grupa I alături de Sturm Graz (Austria) şi Inter Baku (Azerbaidjan). În cealaltă grupă se vor întâlni Viitorul Constanţa, RNK Split (Croaţia) şi Tavria Simferopol (Ucraina).

Programul partidelor amicale din Turcia este următorul:

25 ianuarie: "U" Cluj - Jagiellonia Bialystok (locul 10 în Polonia)
27 ianuarie: "U" Cluj - Sturm Graz (locul 6 in Austria) - meci în cadrul Antalya Trophy
30 ianuarie : "U" Cluj - Inter Baku (locul 2 in Azerbaidjan) - meci în cadrul Antalya Trophy
02 februarie: "U" Cluj - adversar din grupa II - meci în cadrul Antalya Trophy
05 februarie: "U" Cluj - adversar din Rusia sau Ucraina - urmează a fi stabilit
08 februarie: "U" Cluj - Spartak Trnava (locul 3 în Slovacia)

Pe perioada stagiului de pregătire, delegaţia formaţiei ardelene va fi cazată la hotelul Papillon Zeugma din staţiunea Belek.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici