"U" Jolidon Cluj, locul 4 la finalul Ligii Naţionale. Echipa va juca în Cupa Cupelor

Echipa de handbal feminin "U" Jolidon a învins, miercuri, pe teren propriu, formaţia HCM Roman, în ultimul meci pentru clasarea pe locurile 4-6, încheind play-off-ul pe locul 4, care îi permite să joace în Cupa Cupelor în viitoarea stagiune.

96 afișări
Imaginea articolului "U" Jolidon Cluj, locul 4 la finalul Ligii Naţionale. Echipa va juca în Cupa Cupelor

"U" Jolidon Cluj, locul 4 la finalul Ligii Naţionale şi va juca în Cupa Cupelor (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"U" Jolidon Cluj a învins formaţia HCM Roman, cu scorul de 24-23 (13-7), principalele marcatoare fiind Ani-Senocico 7 goluri, Tetean 6 şi Chintoan 4, pentru gazde, respectiv Băbeanu 9 şi Crap 5 goluri, pentru HCM Roman.

"U" Jolidon Cluj a jucat în faza a doua din play-off pentru clasarea finală pe locurile 4-6, obţinând trei victorii din patru posibile în partidele cu HC Zalău şi HCM Roman. Rezultatele complete înregistrate sunt: "U" Jolidon Cluj-HC Zalău 26-23, HCM Roman"U" Jolidon Cluj 31-27, HC Zalău-HCM Roman 34-27, HC Zalău-"U"Jolidon Cluj 25-26 şi "U" Jolidon Cluj-HCM Roman 24-23.

Ultima etapă programează, sâmbătă, pentru locurile 5-6, partida dintre HCM Roman şi HC Zalău.

"U" Jolidon Cluj a încheiat Liga Naţională pe locul 4, cu 9 puncte, în timp ce HC Zalău şi HCM Roman, ambele cu câte 3 puncte, vor lupta pentru locurile 5-6.

Locul 4 obţinut de "U" Jolidon Cluj îi permite în viitorul sezon înscrierea în Cupa Cupelor, România având cinci echipe în cupele europene, din care campioana în Liga Campionilor, două în Cupa EHF şi două în Cupa Cupelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici