U-Mobitelco Cluj depune memoriu după meciul de la Sibiu

Preşedintele executiv al vicecampioanei U-Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu, a declarat vineri, după meciul pierdut în deplasare, în faţa celor de la CSU Sibiu (91-96), din play-off, că va depune memoriu împotriva arbitrajului triou-ului Roceanu, Bănică, Fumu.

2 afișări

"În prima repriză a fost măcel, îmi felicit echipa pentru ce a jucat, dar aşa nu se poate juca baschet. În prima repriză s-a jucat tot meciul, iar după pauză, dacă am jucat şi noi mai slab a fost mai uşor să ne răpună. Nu contează cum am jucat tot sezonul, bine sau rău, ci că în seara asta am pierdut munca de un an de zile. Arbitrii au fost şefi de orchestră, puteam juca trei săptămâni, că nu puteam învinge opt inşi. La finalul meciului au fost fani sibieni care au spus că le este jenă de maniera în care echipa lor a câştigat. Vom face memoriu, pentru că ăsta nu e baschet. Aşa să le ajute Dumnezeu arbitrilor în Vinerea Mare, cum au făcut ei azi!", a declarat Mircea Cristescu pentru site-ul echipei U-Mobitelco.

Echipa de baschet masculin CSU Sibiu a învins vineri, pe teren propriu, vicecampioana U-Mobitelco Cluj, cu scorul 96-91 (45-41), în primul meci din turul I al play-off-ului Diviziei A masculine.

În celelalte trei partide disputate joi s-au înregistrat următoarele rezultate:

CSU Braşov-CS Otopeni, 91-93

BCM Elba Timişoara-Energia Rovinari 96-81

CSU Ploieşti-BCMUS Piteşti 104-69.

Meciul doi din primul tur al play-off-ului este programat în 22 aprilie, pe terenul echipelor care au fost vizitatoare, iar dacă va mai fi cazul, meciul trei va avea loc în 25 aprilie.

Echipele câştigătoare se vor califica în semifinale, care se vor disputa în sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, la fel ca finala campionatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici