"U" Transilvania Cluj - HCM Constanţa, a doua semifinală a Cupei României la handbal masculin

Echipele de handbal masculin "U" Transilvania Cluj şi HCM Constanţa s-au calificat în semifinalele Cupei României, după ce au eliminat, miercuri, în sferturi competiţiei, formaţiile UCM HC Caraş-Severin, respectiv CSM Satu Mare.

86 afișări
Imaginea articolului "U" Transilvania Cluj - HCM Constanţa, a doua semifinală a Cupei României la handbal masculin

"U" Transilvania Cluj - HCM Constanţa, a doua semifinală a Cupei României la handbal masculin (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"U" Transilvania Cluj a învins, miercuri, la Drobeta Turnu Severin, deţinătoarea trofeului, UCM HC Caraş-Severin, cu scorul de 38-30 (16-18), în cel de-al treilea meci din sferturile competiţiei, în timp ce HCM Constanţa a eliminat CSM Satu Mare, cu scorul de 43-27 (22-13), în ultimul meci din sferturi.

În primele două partide ale sferturilor, CSU Suceava a eliminat Ştiinţa Bacău, cu 34-30 (16-18), iar Energia Pandurii Tg. Jiu a trecut de vicecampioana HC Odorhei, scor 37-30 (21-13).

Joi vor avea loc semifinalele, prima de la ora 17.30, între CSU Suceava şi Energia Pandurii Tg. Jiu, iar cea de-a doua, de la ora 19.30, între "U" Transilvania Cluj şi HCM Constanţa.

Finala Cupei României este programată vineri, de la ora 20.00.

Câştigătoarea competiţiei are drept de joc în Cupa Cupelor, dar dacă aceasta va fi campioana HCM Constanţa, deja cu drept de joc în Liga Campionilor, finalista va merge în Cupa Cupelor.

În 2010, Cupa României a fost câştigată de UCM Reşiţa, actuala UCM HC Caraş-Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici