UCM Reşiţa, victorie categorică în turul sferturilor Challenge Cup

Echipa de handbal masculin UCM Reşiţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia sârbă RK Proleter Naftagas Zrenjanin, cu scorul de 37-25 (21-13), în manşa tur a sferturilor de finală ale Challenge Cup.

9 afișări

UCM a devenit favorită la calificarea în semifinale, în pofida faptului că a jucat manşa tur pe teren propriu.

Marcatorii formaţiei reşiţene au fost Vaidasigan 9, Pasici 8, Pîrîianu 7, Tucanu 5, Ciubotariu 3, Stan 3, Rohozneanu 1, Butulja 1.

Returul pentru calificarea în semifinale se va disputa în 5 aprilie, ora 20.30, în Serbia. UCM Reşiţa este deţinătoarea trofeului în ultimele două sezoane.

Alte două echipe masculine româneşti, Ştiinţa Bacău şi Bucovina Suceava, evoluează sâmbătă în aceeaşi fază a competiţiei, cu formaţiile BSV Bern Muri (Elveţia), respectiv UHK Krems (Austria), în timp ce HCM Constanţa întâlneşte în deplasare Pevafersa Valladolid, în turul sferturilor Cupei Cupelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici