Udrea, la clubul Dinamo: A plecat domnul Borcea şi a lăsat fără bani clubul?

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, care a vizitat marţi şantierele unui bazin olimpic şi ale unei săli de sport la clubul Dinamo, i-a întrebat pe oficialii din Ştefan cel Mare dacă Cristi Borcea a plecat şi a lăsat clubul fără bani.

385 afișări
Imaginea articolului Udrea, la clubul Dinamo: A plecat domnul Borcea şi a lăsat fără bani clubul?

Udrea, la clubul Dinamo: A plecat domnul Borcea şi a lăsat fără bani clubul? (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"De ce nu a investit clubul de fotbal, care are cei mai mulţi bani?", a spus Udrea, referindu-se la câteva clădiri în stare avansată de degradare, aflate în incinta clubului Dinamo Bucureşti.

Udrea a vizitat marţi două şantiere ale unor investiţii finanţate de MDRT la Dinamo, respectiv un bazin olimpic de înot şi o sală de sport.

"A plecat domnul Borcea şi a lăsat fără bani clubul?", a întrebat Udrea, dar nu a primit răspuns de la oficialii dinamovişti.

Udrea a fost însoţită la vizita pe şantiere de către preşedintele clubului Dinamo, Elisabeta Lipă, antrenorul lotului olimpic de gimnastică Octavian Bellu şi prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici