UEFA a anunţat data limită! Federaţiile naţionale trebuie să comunice dacă vor relua sau nu fotbalul

  • Ligile din Europa trebuie să anunţe UEFA până pe 25 mai dacă vor relua fotbalul sau sezonul 2019-2020 va fi anulat
  • Germania ar putea fi prima ţară care reia campionatul
  • Majoritatea competiţiilor sportive din lume au fost suspendate, din cauza pandemiei de coronavirus
88 afișări
Imaginea articolului UEFA a anunţat data limită! Federaţiile naţionale trebuie să comunice dacă vor relua sau nu fotbalul

UEFA a anunţat! Data limită oferită federaţiilor naţionale de fotbal pentru a anunţa dacă vor relua sau nu fotbalul

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, a trimis o scrisoare federaţiilor naţionale cărora le-a cerut ca până la 25 mai să anunţe ce decizie au luat cu privire la reluarea fotbalului.

"Asociaţiile naţionale şi/sau ligile ar trebui să comunice UEFA înainte de 25 mai programul lor de reluare a competiţiilor interne, inclusiv data reluării şi formatul competiţiei", se arată în scrisoarea trimisă de preşedintele UEFA.

În legătură cu ţările care anunţă că sezonul nu se va relua, Aleksander Ceferin a rugat federaţiile să motiveze decizia şi să anunţe ce echipe vor participa în 2020-2021 în cupele europene, stabilite în baza performanţelor sportive înregistrate până la suspendarea campionatelor din cauza pandemiei. În plus, UEFA a anunţat că poate "refuza sau evalua" echipele selectate, dacă va fi cazul.

Pe 27 mai, Comitetul Executiv al UEFA se va reuni, atunci când se vor discuta propunerile venite din partea ligilor europene, dar şi când se vor putea relua Liga Campionilor şi Europa League. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici