UEFA a decis că niciun meci internaţional nu se va juca în Israel în următoarea perioadă. Printre jocurile afectate se află şi partida Israel – România, din preliminariile EURO 2024

Având în vedere situaţia actuală de pe teritoriul statului Israel, Comitetul Executiv UEFA a decis joi, 19 octombrie, ca nicio partidă internaţională să nu se dispute acolo până la noi dispoziţii. Printre jocurile afectate se află şi partida Israel – România, din preliminariile EURO 2024.

216 afișări
Imaginea articolului UEFA a decis că niciun meci internaţional nu se va juca în Israel în următoarea perioadă. Printre jocurile afectate se află şi partida Israel – România, din preliminariile EURO 2024

Atât federaţiei de fotbal din Israel, cât şi cluburilor Maccabi Haifa şi Maccabi Tel-Aviv, aflate în competiţiile europene, li s-a solicitat să găsească alte stadioane din afara ţării care, conform regulamentelor UEFA, să poată găzdui viitoarele partide, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

Printre jocurile afectate se află şi partida Israel – România, din preliminariile EURO 2024, programată să se dispute sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45.

Luna viitoare, naţionala din Israel va mai juca, pe 15 noiembrie, contra Elveţiei, partidă considerată tot pe teren propriu, şi pe 21 noiembrie, în Andorra. Încă nu a fost anunţată o dată de disputare a meciului Kosovo – Israel, programat iniţial în 15 octombrie, dar amânat la momentul respectiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici